Duik dieper in de wereld van film met het adopteren van een woord uit ons projectplan. Elk woord dat je adopteert, vertegenwoordigt een essentieel onderdeel van onze missie om een uniek en boeiend filmfestival te organiseren. Jouw bijdrage toont niet alleen steun voor de kunst van het filmmaken, maar viert ook de kracht en impact van zorgvuldig gekozen woorden die samen ons festivalverhaal vormen.

Voordelen:

  • Certificaat van Adoptie: Als dank voor je steun ontvang je een digitaal certificaat dat bevestigt dat je een woord hebt geadopteerd. Dit certificaat is een symbool van je bijdrage en jouw rol in het mogelijk maken van ons festival.
  • Vermelding op de Website: Je naam of een door jou gekozen alias wordt op onze officiĆ«le festivalwebsite vermeld als trotse adoptant. Deze vermelding blijft een blijvende herinnering aan je betrokkenheid en ondersteuning.

Impact:

  • Creatieve Ondersteuning: Jouw bijdrage helpt ons direct bij het financieren van de essentiĆ«le aspecten van het festival, van de technische setup tot de programmering van films die anders misschien niet getoond zouden worden.
  • Community Engagement: Door een woord te adopteren, word je onderdeel van onze gemeenschap die gelooft in de kracht van film en creatieve expressie. Samen maken we niet alleen een filmfestival mogelijk, maar bevorderen we ook een cultuur van artistieke waardering en innovatie.

Samen zetten we elk woord om in actie en maken we van PLONS! Film Festival 2024 een onvergetelijk evenement. Kies een woord dat resoneert met jouw passie voor film en help ons een plons te maken in de filmwereld!

Altijd op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieF