Skip to content Skip to footer
Laden Evenementen

EEN MEESLEPENDE AVOND VOL FAMILIEVERHALEN

Vanavond kijken we naar vier intieme films van vrouwelijke filmmakers die ons meevoeren op hun hoogst persoonlijke zoektocht naar familiebanden. Films over familie, generaties, identiteit en ons verlangen om ons familieverleden uit te pluizen!

A LIGHT WOMAN (Frankrijk, 28min)
HOOFD STUK (Nederland, 30min) + Regisseur Lieke Anna
PAUZE
TELL ME MY STORY (Polen, 23min)
FAMILIAR STRANGER (Zwiterserland/Italië, 20min)

Q&A MET

LIEKE ANNA • REGISSEUR VAN HOOFD STUK

Kunstenaar Lieke Anna verliest in 2020 haar moeder, terwijl die er nog wel is. Haar moeder krijgt een hersenbloeding terwijl Lieke naast haar op de bank zit. Hoofd Stuk is een intiem portret van Lieke die worstelt met de onzichtbare impact van haar moeders hersenletsel en het effect daarvan op hun relatie en haar eigen identiteit. Wie ben je nog, wanneer alles waarvan je dacht dat het zo zou blijven, op losse schroeven komt te staan?

FILMS IN DIT BLOK

PLONS! International Short Documentary Film Festival

Wij zijn PLONS! – dé thuisbasis voor artistieke documentaires in Fryslân. Samen met filmmakers en ons publiek delen we inspirerende verhalen en unieke perspectieven. Ons festival en onze evenementen vinden het hele jaar door plaats, met als decor de sfeervolle Grutte Pier Brouwerij en het Scheepsatelier Eestroom. Ontdek, leer en verbind met ons mee, en ervaar de kracht van documentaire filmkunst in een gemeenschap die samenkomt om te kijken, te reflecteren en te vieren

LOCATIE PLONS!

BARTLHIEM AAN DE EE ;-)
Bartlehiem 23, 9091 BH WIJNS 
NEDERLAND

Froukje van Wengerden
+31 641390795

Stichting Thuishaven © 2024. All Rights Reserved.

Altijd op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieF