Skip to content Skip to footer
Steun PLONS! Film Festival 2024:

"KOOP EEN WOORD, MAAK EEN PLONS!"

Beste filmfanaten en woordkunstenaars,

Goed nieuws en minder goed nieuws van het PLONS! front: onze subsidieaanvraag werd door de Provincie Fryslân inhoudelijk als zeer sterk beoordeeld! En toch zijn we vandaag de subsidie van €15.000 misgelopen. De reden? Ons projectplan telde 607 woorden te veel. 

Door een misverstand van onze kant werden namelijk de noodzakelijk gevraagde bijlagen over Landelijke Codes en de Uitvoeringspotentie meegeteld in de woordtelling. Eerlijk is eerlijk; een regel is een regel. Dat vinden wij van PLONS! ook. Maar deze uitwerking voelt wel wat Kafkaësk, nietwaar?

Gelukkig geloven wij van PLONS! in de kracht van elk woord. Daarom nodigen we jou uit om deel te nemen aan onze unieke crowdfunding actie: “Koop een woord, maak een PLONS!”. Voor slechts €24,71 kun je één van de 607 woorden “adopteren” die ons de subsidie hebben gekost. Jouw bijdrage helpt ons niet alleen om ons festival van de grond te krijgen, maar onderstreept ook het belang van elk woord dat we kozen.

Dus, omarm je innerlijke anarchist, kies een woord dat bij je past (of juist niet) en help ons om creativiteit in de meest teleurstellende omstandigheden te laten zegevieren. Dan maken we in oktober samen een onvergetelijke, bruisende plons in de wereld van film! 🌊

Elk woord telt, zelfs ‘risicoprofiel’!

COLLECTIE VAN WOORDEN

ALLE 607 WOORDEN