Skip to content Skip to footer

PLONS! DOK ACADEMY VAN START!

De drie winnaars van de PLONS! DOK ACADEMY 2023 zijn bekend: Prins de Vos, Sanne Schoemaker en Ivo Kraan zijn de gelukkige makers die dit jaar aan hun nieuwe documentaire film werken. En ze zijn momenteel alledrie druk aan het voorbereiden en filmen. Kom op zondag 6 oktober 2024 kijken naar het resultaat van deze drie bijzondere, regionale verhalen.

De PLONS! DOK Academy is het documentaire ontwikkelingstraject van PLONS!, Omrop Fryslân & New Noardic Wave, waarin 9 talentvolle nieuwe makers worden uitgenodigd om tijdens PLONS! Film Festival een weekendlang aan hun documentaire idee te werken. De 3 winnaars van het weekend ontvangen 4500 euro productiebudget voor een korte documentaire van 9 minuten die wordt uitgezonden op Omrop Fryslân & NPO2.

PLONS! International Short Documentary Film Festival

Wij zijn PLONS! – dé thuisbasis voor artistieke documentaires in Fryslân. Samen met filmmakers en ons publiek delen we inspirerende verhalen en unieke perspectieven. Ons festival en onze evenementen vinden het hele jaar door plaats, met als decor de sfeervolle Grutte Pier Brouwerij en het Scheepsatelier Eestroom. Ontdek, leer en verbind met ons mee, en ervaar de kracht van documentaire filmkunst in een gemeenschap die samenkomt om te kijken, te reflecteren en te vieren

LOCATIE PLONS!

BARTLHIEM AAN DE EE ;-)
Bartlehiem 23, 9091 BH WIJNS 
NEDERLAND

Froukje van Wengerden
+31 641390795

Stichting Thuishaven © 2024. All Rights Reserved.

Altijd op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieF