Skip to content Skip to footer

PLONS! opnieuw uitgesteld naar oktober 2021

Plons! wederom verplaatst naar oktober 2021!

De afgelopen periode hebben ook wij van Plons! de ontwikkelingen rondom de COVID-19 epidemie natuurlijk stilletjes aan gevolgd. Daarbij zijn we tot de conclusie gekomen dat het niet haalbaar zal zijn om Plons! dit voorjaar in haar originele vorm (met z’n allen documentaire kijken in het knusse ruim van een schip) te organiseren. Daarom hebben wij besloten het gehele filmfestival te verplaatsen naar het najaar. En wel op 1, 2 en 3 oktober 2021!

Voor alle filmmakers: de deadline voor het inzenden van films is inmiddels verstreken. De ingezonden films nemen wij allen mee naar het voorjaar. De selectie zal pas later bekend gemaakt worden.

Liefs, het team van Plons!

PLONS! International Short Documentary Film Festival

Wij zijn PLONS! – dé thuisbasis voor artistieke documentaires in Fryslân. Samen met filmmakers en ons publiek delen we inspirerende verhalen en unieke perspectieven. Ons festival en onze evenementen vinden het hele jaar door plaats, met als decor de sfeervolle Grutte Pier Brouwerij en het Scheepsatelier Eestroom. Ontdek, leer en verbind met ons mee, en ervaar de kracht van documentaire filmkunst in een gemeenschap die samenkomt om te kijken, te reflecteren en te vieren

LOCATIE PLONS!

BARTLHIEM AAN DE EE ;-)
Bartlehiem 23, 9091 BH WIJNS 
NEDERLAND

Froukje van Wengerden
+31 641390795

Stichting Thuishaven © 2024. All Rights Reserved.

Altijd op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieF