√ó
Your cart is empty.
GEEF JE DORP OP VOOR PLONS! OP TOER!
7 September 2020 froukjevanwengerden

GEEF JE DORP OP VOOR PLONS! OP TOER!

Posted in Geen categorie
Oproep
In het voorjaar van 2021 gaat PLONS! na het 1e weekend van april in Leeuwarden op toer door de drie noordelijke provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Met onze mobiele filmzaal op het schip de Eestroom varen we naar jullie, filmpubliek op het platteland, toe en vertonen wij mooie, ontroerende, verrassende of grensverleggende korte documentaires op locatie.
Hiervoor zijn wij op zoek naar dorpen, buurtschappen of andere plekken waar wij welkom zijn om aan te meren en waar we natuurlijk kunnen rekenen op een enthousiaste¬†zaal vol publiek. Woon je zelf in zo’n dorp of ken je mensen die hier wonen? Geef je dorp/buurtschap of aanlegsteiger dan nu bij ons op! Wij zijn op zoek naar tips, advies, contacten en enthousiastelingen die ons helpen zo’n toer door het noorden mogelijk te maken.
Criteria en meer info
– De plaats moet bereikbaar zijn voor de Eestroom, een 38 meter lang en 5 meter breed vrachtschip van het type Spits. De allerkleinste wateren zijn voor ons dus niet bereikbaar. Wel kun je denken aan een plek die bijvoorbeeld voor meerdere omliggende dorpen die niet direct aan het vaarwater liggen bereikbaar is.
– Het schip is volledig zelfvoorzienend qua water, elektra, sanitair, verwarming en keuken/bar. Ook heeft het schip spudpalen, waarmee we zelfs op afgelegen plekken zonder grote kade of ligpalen kunnen aanmeren.
– De toer vindt plaats in het noorden van het land.
– We zijn op zoek naar dorpen, maar ook naar mensen, verenigingen, buurtcentra, havenmeesters of dorpsbelangen die ons willen helpen om het publiek in deze woonplaatsen te bereiken en te enthousiasmeren voor een avondje film op de Eestroom.
– Schroom niet om contact met ons op te nemen voor advies, tips of vragen!
Contactpersoon
Froukje van Wengerden
froukjevanwengerden@gmail.com
0641390795